Uluslararası Öğrencilere Yönelik Oryantasyon Programları
 
Üniversitemizin uluslararasılaşmasına katkı sağlamak, uluslararası öğrencilerimizin eğitim-öğretim faaliyetlerine yardımcı olmak amacıyla bu yıl kayıt yapan uluslararası öğrencilerimizle ilk oryantasyon toplantısı düzenlendi.
Sınırların ortadan kalktığı günümüz dünyasında farklı kültürlerle Üniversitemizin iletişimine aracılık eden Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Prof.Dr. Hüsamettin Bulut ve Uluslararası Öğrenci Koordinatör Yardımcısı Öğr.Gör. Rejhan RAHMAN, başvuru işlemlerinden mezuniyetlerine kadar geçen sürecin tamamında uluslararası öğrencilere rehberlik, oryantasyonun, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkileşimlerinin ve ilgili araştırma geliştirme çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.
Bir danışma merkezi statüsünde olan Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü, yurt dışından gelen misafir öğrencilerimizin sorunsuz ve başarılı bir yükseköğrenim süreci geçirmeleri için ihtiyaç duyulan her türlü alt yapıyı sunacak birikim, kalite ve yeterliliğe sahip olmakla birlikte sevdiren, kolaylaştıran, yol gösteren ve özendiren çalışma prensibine sahip personeliyle farklı kültürlerle iletişim köprüleri inşa etmeye devam edecektir.