Uluslararası Öğrencilerimizle Tanışma ve Kaynaşma Toplantısı Yapıldı

Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğümüzce, farklı ülkelerden gelerek Üniversitemizde eğitim öğretim gören uluslararası öğrencilerle tanışma ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Merkezi Yemekhanede yapılan toplantıya, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Hançer, Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Prof. Dr. Hüsamettin Bulut, Uluslararası Öğrenci Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Rejhan Rahman ve 44 farklı ülkeden gelen öğrencilerimiz katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik’in öğrencilerimize hitaben bir konuşma gerçekleştirdiği törende, Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Prof. Dr. Hüsamettin Bulut, yeni başlayan öğrencilerimize Üniversitemizi tanıtarak yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Etkinlikte ayrıca Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğünün organize ettiği çekiliş sonucunda kazanan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Program, öğrencilere verilen yemek ikramı ile son buldu.