Harran Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü 26.03.2022-28.03.2022 tarihleri arasında Fransa’nın Strazburg  şehrinde ve Türkiye’nin Strazburg Başkonsolosluğu ev sahipliğinde Türk Üniversiteleri Eğitim Fuarına katılım sağladı. Eğitim ve tanıtım standımıza Fransız ve Türk soylu öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Türkiye’ye okumak için gelecek olan öğrencilere, Harran Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Online Başvuru Sistemi ve üniversite kabul şartları ile ilgili detaylı bilgilendirme yapıldı. Ayrıca üniversitemizi tanıtan çeşitli kırtasiye araç ve gereçleri hediye edildi. “Fransa'da faaliyet gösteren üniversitelerle nasıl bir işbirliği yapılabileceği” konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.

Strazburg ve çevresinde yaşayan öğrenci ve velileri fuara yakın ilgi gösterdi. Eğitim fuarına Türkiye ve Arnavutluk’tan 20 üniversiteden temsilci ve Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili ve Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Özkan Bey de katılım sağladı.