Harran Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü 1-2 Ağustos 2022 tarihleri ​​arasında Kuzey Irak'ın Erbil şehrinde düzenlenen Uluslararası Eğitim Fuarına katılım sağladı. Eğitim ve tanıtım standımıza Iraklı öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Türkiye’de ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora yapmak isteyen üç binden fazla öğrenci ziyaret etti. 

Bununla birlikte Harran Üniversitesi, Irak ve Erbil hükümetleri tarafından güneydoğu bölgemizin tek akredite edilmiş üniversitesi olarak Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sabri ÇELİK hocamız bu eğitim fuarına teşrif etmesi Iraklı öğrenciler tarafından büyük bir saygınlık ve teveccüh ile karşılandı.  Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sabri ÇELİK hocamız Erbil valisine teşekkür plaketi takdim etti.

Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğümüz Iraklı öğrencilere üniversitemizin kabul şartları ile ilgili detaylı bilgilendirme yapıldı.  Standımızı ziyaret eden öğrencilere üniversitemizi tanıtan çeşitli kırtasiye araç ve gereçler hediye edildi. Ayrıca Erbil’de eğitim-öğretim veren çeşitli üniversite hocaları Harran Üniversitesi ile ikili işbirliği protokolü yapılması için talepte bulundular.